CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

  • Llegir: 1438 vegades

Alemany a l'Escola del Treball

Aquesta setmana s'ha acomiadat de nosaltres Julia Becker, estudiant de Master , procedent de Leipzig (Alemania), la qual ha realitzat unes pràctiques, dins el seu programa universitari Erasmus, en el nostre centre.

Llegir més ...
  • Llegir: 1416 vegades

Pessebre vivent a l'Escola del Treball

El passat dijous,17 de desembre, alguns professors/es de l'escola van voler oferir a la comunitat educativa del centre uns moments nadalencs tot fent de figurants en un pessebre vivent.

Llegir més ...
  • Llegir: 1810 vegades

L'Escola del Treball camina contra el càncer

Alumnes i exalumnes de l'Escola del Treball han participat avui diumenge 18 octubre a la caminada contra el càncer de Lleida. En acabar hem anat a fer un vermoutet! Felicitats a tots i totes per la vostra participació.

Llegir més ...
  • Llegir: 2101 vegades

L'Institut Escola del Treball obté la certificació ISO14001

L’INSTITUT ESCOLA DEL TREBALL OBTÉ LA CERTIFICACIÓ EN SISTEMES DE GESTIÓ AMBIENTAL UNE-EN ISO 14001.

El passat 11 de juny, la directora del centre va rebre de mans de la Hble. Consellera Irene Rigau la certificació en Sistemes de Gestió Ambiental UNE-EN ISO 14001.

Llegir més ...
  • Llegir: 2121 vegades

Lliurament de les Orles 2014

El passat divendres 30 de maig, l'Institut va celebrar l'acte de lliurament d'Orles als alummnes que han finalitzar els seus estudis. Si voleu consultar totes les imatges de l'acte heu de anar al menú Institut/Orles 2013-2014

Llegir més ...
  • Llegir: 2525 vegades

Jornades d'Emprenedoria

DIA 11 DE MARÇ JUST BE JOU!! La jornada ha estat un èxit i han participat al voltant de 150 alumnes que han estat presents en les ponències de l’empresa AIM SOLO, SAGE empresa líder en tecnologia i casos d’èxit d’ex alumnes de l’Escola del Treball. Durant la tarda s’ha celebrat el concurs de projectes emprenedors sota el nom “ A l’Escola del treball el protagonista ets tu”.

Llegir més ...
  • Llegir: 1860 vegades

Jornada d'Orientació Universitària 2014

El passat dimecres 26 de Febrer, Coordinació Pedagògica va organitzar una Jornada d’Orientació Universitària en la sala d’actes del nostre centre, acollint als ponents Joan Cecília, coordinador de les PAU a Lleida i en Alejandro Cruz en representació de la Universitat de Lleida.

Llegir més ...
  • Llegir: 2752 vegades

Formació dual a l'Escola del Treball

Aquest curs l’Institut Escola del Treball ha iniciat dos cicles en la modalitat DUAL: el CFGM de Comerç, que s’imparteix en un any, i el CFGS Transport i Logística, que s’imparteix en dos anys. Un total de 17 alumnes han estat seleccionats per les empreses per cursar el cicle de Comerç en la modalitat dual. A hores d’ara, aquest alumnat ja ha iniciat el seu període pràctiques a les empreses.

Llegir més ...
  • Llegir: 2218 vegades

Presentació de la Borsa de Treball

L’Institut Escola del Treball ha organitzat unes jornades informatives per explicar el funcionament de la seva Borsa de Treball que ha aconseguit que en menys de tres mesos hi hagin més de 700 visites en la seva pàgina web.

El professor Miquel Sànchez, l’encarregat de gestionar la Borsa de Treball, afirma que és possible disposar d’una feina tenint una actitud proactiva en la seva cerca, fent un ús eficient de la xarxa, atès que el model de recerca de feina ha girat radicalment cap al món digital.

Llegir més ...
  • Llegir: 1790 vegades

Jornada d'Orientació Universitària

El passat dimarts 15 de gener, Coordinació Pedagògica va organitzar una Jornada d’Orientació Universitària en la sala d’actes del nostre centre, acollint al ponent Joan Cecília, coordinador de les PAU a Lleida.

La xerrada s’engloba dins el cicle de conferències que l’institut organitza pel seu alumnat de segon curs de cicles formatius de grau superior i en els quals s’aborda els nous reptes del EEES (Espai Europeu d’Educació Europeu Superior), més conegut com Bolonya.

Llegir més ...