CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Jornades d'Emprenedoria

DIA 11 DE MARÇ JUST BE JOU!! La jornada ha estat un èxit i han participat al voltant de 150 alumnes que han estat presents en les ponències de l’empresa AIM SOLO, SAGE empresa líder en tecnologia i casos d’èxit d’ex alumnes de l’Escola del Treball. Durant la tarda s’ha celebrat el concurs de projectes emprenedors sota el nom “ A l’Escola del treball el protagonista ets tu”.

Durant el concurs s’han exposat sis idees de negoci dutes a terme per alumnes de diferents cicles formatius. Els guanyadors han estat en la categoria de “projecte més creatiu” l’empresa Lactoceli, S.L dedicada a la venda on line de productes per a celíacs i persones amb intolerància a la lactosa realitzat per alumnes del CFGS d’Administració i finances i en la categoria de “projecte més realista” l’idea de negoci de l’empresa TUVENT S.Coop dut a terme per alumnes del CFGS d’Energies renovables. El premi del concurs de cartells ha estat per la Núria Garzón , alumna del CFGS de Comerç Internacional.

Emprenedoria 11
Emprenedoria 11 Emprenedoria 11
Emprenedoria 11
Emprenedoria 11 Emprenedoria 11
Emprenedoria 11
Emprenedoria 11 Emprenedoria 11

Per finalitzar la jornada s’ha comptat amb la presència de Montse Esteve emprenedora d’èxit i propietària de Centre Esportiu i Escola de Dansa ED+ , propietària de la botiga d’esports La Nau i propietària de l’Escola de Música de Guissona i l’empresa Blackpier, jove empresa dedicada a la confecció i venda de roba a mida

DIA 12 DE MARÇ

ESPAVILAT'T I DESENVOLUPA LA TEVA MARCA PERSONAL !! El dimecres 12 s’ha celebrat a l’Escola del Treball la segona jornada emmarcada dins les activitats previstes en la 1a Setmana de l’Emprenedoria del 10 al 14 de març. La xerrada sota el títol “Espavila’t i desenvolupa la teva marca persona” ha estat al càrrec del ponent Xavier Roca Torruella, consultor de Smart Marketing S,L i expert en personal branding. La jornada ha estat seguida per més de 100 alumnes, integrants dels cicles formatius de grau superior de les famílies professionals de Comerç i Màrqueting, Administració i finances, Energies i aigua , Educació Mediambiental, Electricitat i Electrònica, Química. Els temes tractats han estat com aconseguir construir la teva marca personal donat a conèixer als alumnes la marca personal o personal branding com un concepte de desenvolupament personal consistent en considerar-se a un mateix com a marca comercial,amb ànim de diferenciar-se i aconseguir el major èxit possible, tant en les relacions socials com en les professionals. També s’ha fet èmfasi en l’ús professional de la comunicació a través dels diferents mitjans i xarxes socials.

Emprenedoria 12
Emprenedoria 12 Emprenedoria 12
Emprenedoria 12
Emprenedoria 12 Emprenedoria 12
Emprenedoria 12
Emprenedoria 12 Emprenedoria 12

DIA 14 DE MARÇ

TALLER DE CREATIVITAT !! Divendres, 14 de març, en el marc de les activitats previstes per la 1a Setmana de l’Emprenedoria celebrades a l’Escola del Treball de Lleida, s’han dut a terme dos tallers de creativitat adreçats als alumnes de primer curs dels cicles formatius de grau superior . Els tallers de creativitat han estat conduits pel Dani Bernard, coordinador de la xarxa INNOVA FP i han participat un total de 120 alumnes .

Amb aquesta activitat conclou la 1a Setmana de l’Emprenedoria celebrada a l’Escola del Treball, que ha estat un èxit de participació i amb noves propostes de futur.

Emprenedoria 14
Emprenedoria 14 Emprenedoria 14
Emprenedoria 14
Emprenedoria 14 Emprenedoria 14