CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Guia d'ús


A la biblioteca hi ha tres tipus de materials: llibres, publicacions periòdiques (revistes i diaris) i material àudio-visual informàtic.
Biblio5

LLIBRES

Els llibres es classifiquen i es col•loquen en els prestatges seguint la Classificació Decimal Universal (CDU). La majoria de biblioteques del món utilitzen la CDU per a classificar els llibres. Consisteix a donar un número, del 0 al 9, a tots els llibres de la biblioteca, segons el tema de què tractin.

Més informació...

ePèrgam: consulta el fons de l'Institut


L’ePèrgam, és l’aplicació de gestió de les biblioteques escolars que ofereix el Departament d'Ensenyament. És una aplicació en línia i es caracteritza per:

  • Aprofitar els avantatges de la xarxa per fer la catalogació.
  • Permetre la consulta en línia dels catàlegs de les biblioteques escolars. Consulta el Web...

epergam

Assistència a la biblioteca 2015-16

BIBLIOTECA

Durant el curs 2015-16 a la biblioteca hem atès 6.846 usuaris.

La biblioteca ha estat oberta cada dia durant 11 hores més tots els esbarjos del matí i de la tarda. En aquestes hores hem atès 6.583 usuaris. El primer trimestre del curs vam fer una visita de formació d’usuaris al primer curs de tots els cicles i van venir 263 alumnes. Per tant, el total d’assistència a la biblioteca és de 6.846 usuaris.

Com que som 719 usuaris potencials, les dades ens indiquen que cada usuari ha vingut de mitjana 9,52 vegades a la biblioteca i que cada hora han vingut de mitjana 3,41 usuaris.

Fins el proper curs i que tingueu un bon estiu!