CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Guia d'ús


A la biblioteca hi ha tres tipus de materials: llibres, publicacions periòdiques (revistes i diaris) i material àudio-visual informàtic.
Biblio5

LLIBRES

Els llibres es classifiquen i es col•loquen en els prestatges seguint la Classificació Decimal Universal (CDU). La majoria de biblioteques del món utilitzen la CDU per a classificar els llibres. Consisteix a donar un número, del 0 al 9, a tots els llibres de la biblioteca, segons el tema de què tractin.

Més informació...

ePèrgam: consulta el fons de l'Institut


L’ePèrgam, és l’aplicació de gestió de les biblioteques escolars que ofereix el Departament d'Ensenyament. És una aplicació en línia i es caracteritza per:

  • Aprofitar els avantatges de la xarxa per fer la catalogació.
  • Permetre la consulta en línia dels catàlegs de les biblioteques escolars. Consulta el Web...

epergam

Setmana de la Ciència 2016

BIBLIOTECA

De l’11 al 20 de novembre se celebra la 21a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’16), organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i amb el suport de nombroses institucions i entitats del sistema català de recerca i innovació entre les quals les 12 universitats catalanes.

Uns 300 actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic es duran a terme durant aquests dies a més de 50 localitats arreu de Catalunya per apropar la ciència de manera didàctica i entretinguda a públics de totes les edats.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són:

Els llegums, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional dels Llegums.

La cartografia, per l’Any Internacional del Mapa.

La relació global/local, per l’Any Internacional de l’Entesa Mundial.

Des de la biblioteca ens afegim a aquesta celebració exposant el nostre fons

bibliogràfic sobre cartografia i geografia