CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Guia d'ús


A la biblioteca hi ha tres tipus de materials: llibres, publicacions periòdiques (revistes i diaris) i material àudio-visual informàtic.
Biblio5

LLIBRES

Els llibres es classifiquen i es col•loquen en els prestatges seguint la Classificació Decimal Universal (CDU). La majoria de biblioteques del món utilitzen la CDU per a classificar els llibres. Consisteix a donar un número, del 0 al 9, a tots els llibres de la biblioteca, segons el tema de què tractin.

Més informació...

ePèrgam: consulta el fons de l'Institut


L’ePèrgam, és l’aplicació de gestió de les biblioteques escolars que ofereix el Departament d'Ensenyament. És una aplicació en línia i es caracteritza per:

  • Aprofitar els avantatges de la xarxa per fer la catalogació.
  • Permetre la consulta en línia dels catàlegs de les biblioteques escolars. Consulta el Web...

epergam

Exposicions 2017-2018

 

 

En FEM 60!

Setembre, 2017

SETMANA DE LA FUSTA DE CATALUNYA

Novembre, 2017

Fes un cafè amb ... Josep Pla i Joan Fuster

Desembre, 2017

   
   

 

 

L’abril de 1957 es va inaugurar la biblioteca de l’Escola del Treball de Lleida. Ara que ja han passat 60 anys, us oferim una exposició amb alguns testimonis de tots aquests anys: l’acta i fotos de la inauguració, els primers llibres de registre, els catàlegs manuals, les memòries, el projecte de biblioteca, els llibres de Sant Jordi, el club de lectura, els llibres dels primers anys de la biblioteca i moltes més coses.

+info

Dins del marc de la Setmana de la Fusta de Catalunya 2017 que se celebra durant els mesos d’octubre i novembre, el departament de fusta i moble organitza una exposició de treballs, mobles, projectes i plànols dissenyats i elaborats pels alumnes. Acompanyant aquesta exposició i en col·laboració amb la biblioteca, presentem una selecció de llibres i publicacions relacionades amb el món de la fusta i el moble.

+info

Amb motiu dels 120 anys del naixement de Josep Pla i dels 25 anys de la mort de Joan Fuster, des de la biblioteca els volem recordar amb aquesta exposició sobre la seva obra literària. El 1959 aquests dos grans escriptors van encetar una amistat duradora i emblemàtica. Una relació literària que ha restat plasmada en molts textos. L’exposició presenta un recorregut per la seva vida i un testimoni de la seva obra.

+info