CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Guia d'ús


A la biblioteca hi ha tres tipus de materials: llibres, publicacions periòdiques (revistes i diaris) i material àudio-visual informàtic.
Biblio5

LLIBRES

Els llibres es classifiquen i es col•loquen en els prestatges seguint la Classificació Decimal Universal (CDU). La majoria de biblioteques del món utilitzen la CDU per a classificar els llibres. Consisteix a donar un número, del 0 al 9, a tots els llibres de la biblioteca, segons el tema de què tractin.

Més informació...

ePèrgam: consulta el fons de l'Institut


L’ePèrgam, és l’aplicació de gestió de les biblioteques escolars que ofereix el Departament d'Ensenyament. És una aplicació en línia i es caracteritza per:

  • Aprofitar els avantatges de la xarxa per fer la catalogació.
  • Permetre la consulta en línia dels catàlegs de les biblioteques escolars. Consulta el Web...

epergam

Exposició per la setmana de la fusta

Exposició amb motiu de la setmana de la fusta de Catalunya

Al llarg dels mesos d’octubre i novembre s’està celebrant la Setmana de la Fusta de Catalunya, esdeveniment promogut i organitzat anualment pel Gremi de Fusta i Moble.

En aquest marc, el Departament de Fusta i Moble ha organitzat al vestíbul de l’institut una exposició de treballs elaborats pels alumnes i, en col·laboració amb la biblioteca, d’una selecció del seu fons bibliogràfic sobre fusta i moble. Durant aquest dies es poden veure alguns dels mobles fabricats pels alumnes al llarg del curs, una selecció de plànols i projectes dissenyats i escrits durant els darrers anys, així com diferents llibres, revistes i publicacions relacionades amb el món de la fusta i el moble.

A més, el departament de Fusta i Moble ha organitzat dos jornades, en les quals tècnics de l’empresa de fabricació de taulers FINSA ens parlaran sobre els productes que han desenvolupat i ens presentaran les seves innovacions tecnològiques més importants. La primera xerrada serà sobre materials de suport i es realitzarà el dia 9 de novembre mentre que la segona tractarà sobre recobriments decoratius, la qual està programada per al dia 14 de novembre. Totes dos conferències es realitzaran a l’aula de Tecnologia de Fusta de l’institut, de 15:00 a 17:00 h. Volem agrair a FINSA la seva predisposició i interès a col·laborar un any més amb el nostre centre.

Esperem que el material i els treballs i projectes exposats siguin del vostre interès i convidem a participar en les jornades tècniques a totes aquelles persones que hi estiguin interessades.