CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Exposicions 2017-2018

 

 

EN FEM 60!

setembre, 2017

SETMANA DE LA FUSTA DE CATALUNYA

novembre, 2017

FES UN CAFÈ AMB... JOSEP PLA I JOAN FUSTER

desembre, 2017

DIA MUNDIAL DE L'EDUCACIÓ AMBIENTAL

gener, 2018

SETMANA DE L'EMPRENEDORIA

febrer, 2018

       

L’abril de 1957 es va inaugurar la biblioteca de l’Escola del Treball de Lleida. Ara que ja han passat 60 anys, us oferim una exposició amb alguns testimonis de tots aquests anys: l’acta i fotos de la inauguració, els primers llibres de registre, els catàlegs manuals, les memòries, el projecte de biblioteca, els llibres de Sant Jordi, el club de lectura, els llibres dels primers anys de la biblioteca i moltes més coses.

+info

Dins del marc de la Setmana de la Fusta de Catalunya 2017 que se celebra durant els mesos d’octubre i novembre, el departament de fusta i moble organitza una exposició de treballs, mobles, projectes i plànols dissenyats i elaborats pels alumnes. Acompanyant aquesta exposició i en col·laboració amb la biblioteca, presentem una selecció de llibres i publicacions relacionades amb el món de la fusta i el moble.

+info

Amb motiu dels 120 anys del naixement de Josep Pla i dels 25 anys de la mort de Joan Fuster, des de la biblioteca els volem recordar amb aquesta exposició sobre la seva obra literària. El 1959 aquests dos grans escriptors van encetar una amistat duradora i emblemàtica. Una relació literària que ha restat plasmada en molts textos. L’exposició presenta un recorregut per la seva vida i un testimoni de la seva obra.

+info

El 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb el propòsit de conscienciar la ciutadania perquè conservi i protegeixi el medi ambient. Des de la biblioteca donem suport a les activitats organitzades pel departament de Seguretat i medi ambient amb aquesta exposició bibliogràfica relacionada amb la protecció ambiental, la conservació de la natura i l’educació per a la sostenibilitat.

+info

Dins del marc de les activitats organitzades pel nostre institut durant la 5a Setmana de l’emprenedoria, del 29 de gener al 2 de febrer, el servei de biblioteca us ofereix una exposició de llibres i revistes sobre innovació (tema central de la Setmana d’enguany), emprenedoria, idees de negoci, lideratge, màrqueting, comunicació, gestió empresarial, comerç internacional i sobre l’empresa en general.

+info

DICCIONARIS. L'ART DE COL·LECCIONAR PARAULES

març, 2018

       
         

Aquesta exposició consta de quatre apartats: Origen dels diccionaris, tipus de diccionaris, vida i obra d’alguns autors (Antoni Maria Alcover, Pompeu Fabra, Maria Moliner, Francesc de Borja Moll i Joan Coromines) i recull de diccionaris de totes les matèries ordenats per CDU: filosofia; religió i mitologia; ciències socials; ciències pures i naturals; ciències aplicades; art, jocs i esport; llengua i literatura; història i geografia.

+info