CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Passallibres

El passallibres (en anglès, bookcrossing) consisteix a deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar

Aquest any volem engegar aquesta iniciativa dins el nostre institut; per tant durant el mes de març, tothom qui vulgui desprendre's d'un llibre i voler participar d'aquesta experiència, farem recollida de llibres a la Biblioteca, on hi trobareu una caixa amb el nom "PASSALLIBRES ESCOLA DEL TREBALL".

La intenció és que el dia de Sant Jordi, ens puguem trobar per l'escola diferents exemplars dins d'unes safates vermelles i grogues confeccionades pels alumnes de Comerç o que restaran a l'escola fins a final de curs. Qui trobi un d'aquests llibres, se'l podrà endur a casa i llegir-lo.

Agrairíem que un cop llegit, es retornés a la biblioteca, perquès en poguéssim fer un seguiment i tornar-lo a dipositar en una de les safates repartides per tota l'escola amb la finalitat que una altra persona el pugui llegir.

En deixar un llibre per al passallibres, serem conscients que:

  • En cap cas serà retornat al seu propietari
  • Sempre es cuidarà el llibre que s'hagi decidit agafar, ja que la intenció és que passi per tantes mans com sigui possible i que tingui una llarga vida