CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Jornada "del treball per projectes a la gestió del talent"

JORNADA D’EMPRENEDORIA I INNOVACIÓ “ Del treball per projectes a la gestió del talent”

Celebrada el 5 de setembre a la Sal d’actes del Rectorat de la Universitat de Lleida.

L’equip ICE d’Emprenedoria de Lleida, on hi participa l’Escola del Treball va organitzar una jornada adreçada principalment al professorat de FP per presentar el catàleg d’Activitats d’Emprenedoria a la Formació professional de Lleida . Durant la jornada el Dr. Eli Eisenberg de la Universitat del Tel-Aviv i Director General d’ORT Technology and Science Education Network Israel va oferir la ponència Emprenedoria i innovació, habilitats per a la supervivència dels graduats en FP al segle XXI.

També es va mostrar la tasca d’institucions com GLOBALleida i la Càtedra d’Emprenedoria de la la UdL així com diverses experiències de centres d’FP de la demarcació que tenen l’emprenedoria com a eix transversal i alguns exemples pràctics de diversos joves emprenedors que han creat els seus projectes a partir de la formació rebuda a les aules de les nostres escoles.

L’Escola del treball va presentar la seva experiència de “La Gestió del Talent a través de l’equip ID7” on es va exposar com ha implementat l’emprenedoria i la transferència del coneixement dins l’estructura del centre amb l’objectiu de que els alumnes treballin en projectes reals mitjançant el networking amb les empreses a través de la seva Carta de serveis.