CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Loading…

Estudia a l'Escola del Treball

Get more details

Internacionalització

Get more details

Qualitat, Excel·lència i Innovació

Get more details

Flexibilitat Orientació i Reconeixement

Get more details
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Secundària Rock 2014

ESPAI IET

El dia 29 d’abril, va tenir lloc la XII trobada de grups de música rock o Secundària Rock amb la participació de Manu Martínez que va representar el nostre institut. Altres nou instituts també vàren participar: Gili i Gaya, Maristes, Episcopal, Marius Torres, Guindavols, Ronda, Manuel de Montsuar, Maria Rúbies i Ciutat de Balaguer.

A més del concert, al matí va haver-hi un taller sobre el contrabaix i el baix elèctric a càrrec d’Ignasi González i a les sis de la tarda vàrem provar els equips de música i també realitzarem una prova de so, perquè tot estigués a punt a l’hora del concert.

El Cafè-Teatre de l’Escorxador estava de gom a gom, el públic estava format per familiars, membres dels equips directius, professors, estudiants i amics dels intèrprets que actuaven i, un cop més, es va crear un caliu especial en el moment en el qual el públic va començar a cantar la lletra de les cançons, cosa que va fer que la vetllada fos molt agradable.

Aquest any, els grups havien d’interpretar dues cançons i en Manu Martínez amb la seva guitarra va tocar el tema “Don’t cry” del grup Guns & Roses i, després “Dis-me!” una cançó que ell mateix havia composat.

Finalment, s’ha d’agrair sincerament a Manu Martínez el seu esforç i entusiasme per representar al nostre centre en aquest certamen.