CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Loading…

Estudia a l'Escola del Treball

Get more details

Internacionalització

Get more details

Qualitat, Excel·lència i Innovació

Get more details

Flexibilitat Orientació i Reconeixement

Get more details
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • Llegir: 3173 vegades

Secundària Rock 2015

ESPAI IET

Com cada any, el passat dimarts, 14 d'abril, l'Escola del treball ha estat present al Secundària Rock. Aquest any el grup era format pels alumnes Manuel Martínez Vargas (guitarra i veu), Cristian Arguedas Yeste (guitarra i veu) i Esther Meda Bautista (veu).

Llegir més ...
  • Llegir: 3431 vegades

Secundària Rock 2014

ESPAI IET

El dia 29 d’abril, va tenir lloc la XII trobada de grups de música rock o Secundària Rock amb la participació de Manu Martínez que va representar el nostre institut. Altres nou instituts també vàren participar: Gili i Gaya, Maristes, Episcopal, Marius Torres, Guindavols, Ronda, Manuel de Montsuar, Maria Rúbies i Ciutat de Balaguer.

Llegir més ...
  • Llegir: 3299 vegades

L'equip d'atletisme en la cursa Sansi 2013

ESPAI IET

Aquest passat diumenge, dia 1 de desembre, l’equip d’atletisme del nostre institut va participar en la Sansi 2013, que va transcórrer per un circuit urbà de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la Llotja. El circuit va ser planer i ràpid aconseguint un èxit de marques i participació.

Llegir més ...
  • Llegir: 3129 vegades

Posa't en forma! Vine a córrer!

ESPAI IET

Cursa

Des de l’espai IET (INS Escola del Treball) estem organitzant el participar en curses realitzades a Lleida. La primera cursa en la que participem es la CURSA POPULAR LLEIDA 5 km que tindrà lloc el 1 de desembre de 2013 a les 11 h. Per a tot el que s’inscrivi amb el nom de Escola del Treball tindrà una samarreta amb el logotip de l’escola. (fins esgotar existències). Pots fer l’inscripció a www.lleida5k.com

Llegir més ...
  • Llegir: 3208 vegades

Grups de rock a l'institut

ESPAI IET

L’espai IET (Institut Escola del Treball) està treballant en la creació de dos grups de rock. La finalitat és poder tocar a Secundària Rock i a l’acte d’entrega de les orles a final de curs. Si esteu interessat en participar podeu parlar amb el Coordinador pedagògic Miquel Sànchez, i amb l’alumna Grecia Sànchez que es l’organitzadora dels grups. Vine i toca l’instrument que més t’agradi!

Llegir més ...