CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Sortida al port de Tarragona

DEPARTAMENT DE COMERÇ I MÀRQUETING

El passat dimarts 14, 33 alumnes del primer curs de Comerç Internacional i de Transport i Logística, juntament amb 4 professors van anar a visitar les instal•lacions del Port de Tarragona.

La sortida va consta d’una visita guiada al Museu del Port, on un guia ens va explicar els orígens i l’evolució del Port al llarg de anys, així com també la seva activitat actualment, que el portar a ser el 6è port en volum d’operacions de l’Estat. Del port destaquem el seu import tant trànsit de matèries químiques, doncs ben a prop hi ha la refineria de petroli més important de l’Estat. També cal destacar-ne la seva activitat com a graneler i transport de cotxes. En menor mesura hi ha el transport de contenidors.

Posteriorment vam poder copsar els diferents molls des de un petit vaixell, sempre acompanyats del guia.

Per la tarda, un cop dinats i gaudint del temps meravellós de les costa, ens vam dirigir a la terminal de contenidors de DP World, on un parell de responsables ens van atendre molt amablement, mostrant-nos les seves instal•lacions i grues de grans dimensions per moure els contenidors procedents de tot el món.