CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

1er Fòrum Agroalimentari Lleida-Àsia

DEPARTAMENT DE FOL

Els alumnes de Comerç Internacional i de Transport i Logística de l’INS Escola del Treball van assistir el passat dimarts 10 de febrer de 2015 al 1er Fòrum Agoalimentari Lleida- Àsia a la Llotja de Lleida organitzat per GlobaLleida juntament amb la Cambra de Comerç de Lleida.

Aquesta iniciativa és la primera passa en l’establiment d’un fòrum especialitzat en la internacionalització del sector agroalimentari de Lleida, un punt de trobada on analitzar el potencial internacional del sector agroalimentari amb el desig què, en un futur proper, sigui el catalitzador de projectes d’internacionalització del sector, aprofitant les sinèrgies amb les empreses lleidatanes.

La jornada, dirigida a professionals, a la indústria i a les Institucions implicades en la cadena alimentària, hi van participar destacats experts del sector agroalimentari tant a nivell català com internacional, entre aquests el Sr. Pedro Nueno, Doctor of Business Administration per la Universitat de Harvard i Enginyer Industrila ETSII, Barcelona. President de la CEIBS (China Europe International Business School – Shangai ) i el Sr. Jaume Giné, Professor Associat del Dep. de Dret Públic d’ESADE Business School.