CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Experiències i nous reptes de la Formació Professional

DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

El passat dijous 28 i divendres 29 de novembre es van celebrar a Barcelona, a l’espai CosmoCaixa, les jornades d’innovació , empresa i pràctiques de referència a la formació professional organitzades pel Departament d'Ensenyament, Consorci d'Educació, i Fundació BCN Formació Professional. L’acte inaugural va ser a càrrec de Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament.

Les jornades, on va assistir representants del Departament de FOL de l’Institut Escola del Treball, es van estructurar en quatre blocs:

  • Bloc 1: La formació professional DUAL
  • Bloc 2: Innovació i emprenedoria
  • Bloc 3: Innovació metodològica i millora educativa
  • Bloc 4: La internacionalització professional dels tècnics d’FP

Les jornades són un espai d’intercanvi d’experiències innovadores i emprenedores dutes a terme en diferents instituts de Catalunya pels professors i alumnes de Formació Professional. El nostre institut va estar representat per la nostra directora, Neus Caufapé, com a ponent de la “xarxa NETINVET” dins del bloc 4 dedicat a la internacionalització professional dels tècnics d’FP. El regidor d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, va realitzar l’acte de cloenda d’aquestes jornades.