CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

L'Escola del Treball al II Congrès Nacional de FOL a San Sebastian

DEPARTAMENT DE FOL

L’Escola del Treball presenta una comunicació per donar a conèixer l’equip ID7 com a model de gestió del Talent en un centre de Formació Professional.

Els dies 21, 22 i 23 d’abril s’ha celebrat al Palau Kursaal de Donostia/san Sebastian el II Congrès Nacional del professorat de Formació i Orientació laboral (FOL), prenen el relleu al primer congrés celebrat a València l’abril de l’any passat.

El congrés té com a objectiu reunir el professorat d’aquesta especialitat per analitzar, debatre i compartir diferents experiències relacionades amb els canvis i transformacions que s’estan produint a la pràctica diària als centres i a l’entorn.

Tal i com va succeir al primer congrés, aquesta trobada representa una oportunitat per fomentar la col·laboració entre el professorat de FOL i Empresa Iniciativa Emprenedora dels diferents territoris amb l’objectiu de enfortir les relacions i la cooperació amb vocació de que aquesta cooperació duri en el temps i s’aconsegueixi millorar la competitivitat i l’empleabilitat així com el desenvolupament de l’esperit emprenedor de l’alumnat de Formació Professional.

L’Escola del Treball va presentar el seu model de gestió del talent anomenat ID7 (Iniciatves per al desenvolupament dels Serveis a l’Escola del Treball), un equip que fomenta el networking amb les empreses i la transferència del coneixement amb l’objectiu de millorar les oportunitats dels joves d’incorporar- se amb èxit al mercat laboral.

També van formar part d’aquesta delegació catalana, l’Institut Montilivi de Girona i l’Institut de Santa Coloma de Farners entre d’altres.