CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Guia d'ús


A la biblioteca hi ha tres tipus de materials: llibres, publicacions periòdiques (revistes i diaris) i material àudio-visual informàtic.
Biblio5

LLIBRES

Els llibres es classifiquen i es col•loquen en els prestatges seguint la Classificació Decimal Universal (CDU). La majoria de biblioteques del món utilitzen la CDU per a classificar els llibres. Consisteix a donar un número, del 0 al 9, a tots els llibres de la biblioteca, segons el tema de què tractin.

Més informació...

ePèrgam: consulta el fons de l'Institut


L’ePèrgam, és l’aplicació de gestió de les biblioteques escolars que ofereix el Departament d'Ensenyament. És una aplicació en línia i es caracteritza per:

  • Aprofitar els avantatges de la xarxa per fer la catalogació.
  • Permetre la consulta en línia dels catàlegs de les biblioteques escolars. Consulta el Web...

epergam

En fem 60!

BIBLIOTECA

L'abril de 1957 es va inaugurar la biblioteca de l'Escola del Treball de Lleida. Ara que ja han passat 60 anys, us oferim una exposició amb alguns testimonis de tots aquests anys:

L'acta de la inauguració del 1957 i unes fotos.

L'organització d'abans de la informàtica: els llibres de registre dels llibres, els catàlegs (les fitxes dels llibres) i el préstec manual amb targes blaves i grogues.

Les memòries, que recullen tota l'activitat que s'ha fet durant el curs.

El projecte amb el qual el 2005 vam formar part del projecte Puntedu del Departament d'Ensenyament.

Un record d'algunes activitats: el club de lectura, els llibres de Sant Jordi i la celebració dels 50 anys de biblioteca el 2007.

Hem fet una selecció dels llibres que utilitzàvem els primers anys de la biblioteca i mostrem alguns dels llibres que ens han dedicat els seus autors.

Per acabar, presentem una selecció de llibres i revistes sobre l'organització i la gestió de la biblioteca.