CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

GEP 2014-2015

Cinc professors del centre de diferents disciplines han participat en el projecte GEP 2014-2015, tant en llengua francesa, dos professors, com en llengua anglesa, tres professors.

Els departaments implicats han estat:

  • Administració i Finances
  • Energies renovables
  • FOL
  • Comerç

Durant 4 jornades a Lleida i a Barcelona s’ha participat en un grup de treball amb altres professors de diferents àmbits, elaborant treballs individualment. A partir de la metodologia AICLE – CLIL s’han desenvolupat estratègies diverses per de fomentar la llengua estrangera als cicles formatius del nostre centre. S’han elaborat 5 treballs a disposició de tots els professionals del centre, amb la intenció d’ampliar el nombre de professors que utilitzin com a llengua vehicular, una llengua estrangera en la seves classes.

Des de l’Escola del Treball estem convençuts que el domini d’una llengua estrangera en el camp professional, és un tret diferencial indispensable pels futurs professionals.

Us adjuntem les portades del treballs elaborats, que es poden trobar complets dins del moodle intern del centre. Si es desitja més informació us podeu posar en contacte amb el centre.

A better future
Internacional trade
The balance sheet
Transport inter
Clicar sobre les imatges anteriors per veure-les ampliades