CICLES FORMATIUS - GRAU MITJÀ - GRAU SUPERIOR - CAS

ColorsMGZ 

Projectes Comenius

El programa Comenius té per finalitat reforçar la dimensió europea en el camp de la educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius.Les associacions escolars Comenius tenen per finalitat reforçar la dimensió europea de la educació, promovent activitats de cooperació entre centres educatius en Europa. Els proyectes ofereixen a l'alumnat i al professorat dels diferents païssos l'oportunitat de treballar junts en un o més camps temàtics d'interès mutu.Hi ha dos tipus d'associacions escolars:

  • Les associacions multilaterals han d'incloure centres educatius de al menys tres païssos participants en el PAP, devent ser al menys un d'ells membre de la UE
  • Les associacions bilaterals que només són possibles amb un clar enfocament lingüístic. Es realitzen entre dos centres educatius i han d'incloure necessàriament un intercanvi recíproc d'alumnat. Tant les Associacions multilaterals com les bilaterals tenen una duració de 2 anys.
  • Llegir: 2291 vegades

Visita a Heidenheim

DEPARTAMENT D'IDIOMES

PROJECTE COMENIUS MULTILATERAL

Enguany hem començat un projecte nou anomenat: Movement to a Successfull EuropeAn Community - in working and private life (MOSAIC).

El passat 12 d’octubre 4 alumnes i 2 professors de l’INS Escola del Treball de Lleida vam marxar cap a Heidenheim per dur a terme la primera part del projecte Comenius. Allí vam fer diferents activitats i visites culturals.

Llegir més ...